Zapékané roštěnky s křenem

a Parmigiano Reggiano DOP

Suroviny

600 g roštěné
100 g nastrouhaného křenu
100 g nastrouhaného Parmigiano Reggiano DOP
4 lžíci Tatarské omáčky
1 špetku soli
1 špetku pepře 1
špetku mletého koriandru
1 lžíci oleje

Postup přípravy receptu:

Roštěnky omyjeme, naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a ochutíme koriandrem a necháme je odležet v oleji.
Do rozpálené pánve vložíme roštěnky a z každé strany je asi 2 minuty restujeme.
Opečené roštěnky vložíme na plech, poklademe směsí strouhaného parmazán a křenu a zapečeme do zlatova.
Podáváme s teplou zeleninou a tatarskou omáčkou.

Recepty

×

Tato stránka používá cookies v souladu s Podmínkami používání osobních údajů. Podmínky ukládání a přístup k souborům cookies můžete upravit ve Vašem prohlížeči. Zásady ochrany osobních údajů